Kala-kasvisvokki

16.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kala-kasvisvokki

Ainekset

3 annosta
1 2 porkkanaa
2 1 sipuli
3 100 g siitakesieniä
4 1 rkl öljyä
5 0,5 kiinankaalia
6 pala tuoretta inkivääriä
7 2 rkl makeaa soijakastiketta
8 3 rkl kuorittuja maapähkinöitä
9 300 g kuhafileetä
10 koristeluun tuoretta korianteria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 10 g 31 g
Proteiinia 23 g 68 g
Rasvaa 6 g 17 g
Kuitua 5 g 16 g
Energiaa kJ 775 2326
Energiaa kcal 185 556

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala
Makuja maailmalta Aasialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja suikaloi porkkanat ja sipuli. Leikkaa sienet viipaleiksi ja hienonna kiinankaali. Kääntele öljyssä ensin hieman hienonnettua inkivääriä ja lisää sitten kasvikset ja sienet. Paista kasvikset nopeasti öljyssä pannulla ja mausta soijakastikkeella. Paahda kuoritut maapähkinät kuivalla pannulla ja lisää kasvisten joukkoon. Paista kuhafileet myös nopeasti pannulla ja mausta suolalla. Annostele lautasille kasviksia ja kalapaloja. Koristele halutessasi tuoreella korianterilla.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5