Kala-kasviskeitto

25.12.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kala-kasviskeitto

Ainekset

4 annosta
1 2 rkl öljyä
2 1 sipuli
3 3 perunaa
4 2 porkkanaa
5 1 paprika
6 1 tl tuoretta inkivääriä
7 400 g kalaa (esim. pakasteseiti tai -lohi)
8 1 kasvisliemikuutio
9 1 rkl hunajaa
10 1 l vettä
11 1 prk kidneypapuja
12 1 tl suolaa
13 0,25 tl mustapippuria
Tarjoiluun:
1 persiljaa
2 persiljaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 34 g 134 g
Proteiinia 30 g 121 g
Rasvaa 9 g 36 g
Kuitua 12 g 49 g
Energiaa kJ 1 423 5692
Energiaa kcal 340 1360

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Keitot, Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja paloittele sipuli, perunat ja porkkanat. Pese ja paloittele paprika. Raasta inkivääri. Paloittele kala. Kuullota kasviksia kattilassa öljyssä. Lisää inkivääri ja kasvisliemikuutio ja vesi. Keitä noin 6 min. Lisää kattilaan pavut, kala, hunaja ja mausteet. Keitä, kunnes kasvikset ja kala ovat kypsiä, noin 12 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5