Kahden suklaan mousse

7.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kahden suklaan mousse

Nosta moussejälkiruoat jääkaappiin muutamaksi tunniksi ennen tarjoilua.

Ainekset

4 annosta
1 100 g taloussuklaata
2 100 g maitosuklaata
3 2 keltuaista
4 2 valkuaista
5 2 dl kuohukermaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 28 g 114 g
Proteiinia 9 g 37 g
Rasvaa 34 g 138 g
Kuitua 1 g 4 g
Energiaa kJ 1 922 7689
Energiaa kcal 460 1838

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat, Helpot & nopeat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata suklaat vesihauteessa tai mikrossa. Nosta suklaa jäähtymään. Lisää huoneenlämpöiset keltuaiset yksi kerrallaan hieman jäähtyneen suklaan joukkoon tasaisesti sekoittaen.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Vaahdota kerma toisessa kulhossa.

Sekoita suklaaseos kermavaahtoon. Lisää lopuksi valkuaisvaahto varovasti nostellen. Jaa suklaamousse annosmaljoihin ja nosta jääkaappiin muutamaksi tunniksi ennen tarjoilua. Koristele halutessasi rouhitulla suklaalla

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: mousse suklaa
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5