Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kahden kalan keitto

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

1 kg
Varhaisperunoita
500 g
Varhaisporkkanoita
1 1/2 l
Vettä
2 kpl
Kasvisliemikuutiota
1 kpl
Purjo
8 kpl
Retiisiä
2 kpl
(à 300 g) pakastekalaa (esim. pakastelohikuutioita ja seitä)
1 kpl
(2,5 dl) maustettua ruokakermaa
1 rkl
Voita
1 1/2 rkl
Silputtua tilliä
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja lohko perunat ja porkkanat. Kiehauta vesi kattilassa ja lisää liemikuutiot, perunat ja porkkanat. Keitä 10 minuuttia. Halkaise, huuhtele ja suikaloi purjo. Huuhtele ja viipaloi retiisit. Lisää keittoon purjo, retiisit ja pakastekala. Keitä vielä 10 minuuttia. Lisää kerma ja voi. Kiehauta ja lisää tilli ja mustapippuri. Tarkista maku.

Vinkki! Keiton voi valmistaa myös tuoreesta kalasta.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.6.2013
|
Muokattu: 25.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

244

1021

4,5 g

2,0 g

30,0 g

6,5 g

4,3 g

17,0 g

1,9 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1,5 l Vettä,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli