Kahden kaalin juustokeitto

17.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kahden kaalin juustokeitto

Ainekset

4 annosta
1 250 g pakastekukkakaalia
2 200 g pakasteparsakaalia
3 7 - 7,5 dl vettä
4 2 kpl kasvisliemikuutiota
5 150 - 200 g tavallista tai sinihomemaustettua sulatejuustoa
6 4 - 5 kpl viherpippuria hienonnettuna
7 1 rkl maissijauhoja

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 6 g 24 g
Proteiinia 10 g 42 g
Rasvaa 6 g 23 g
Kuitua 3 g 11 g
Energiaa kJ 496 1985
Energiaa kcal 119 475

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa kukkakaali ja parsakaali tarvittaessa pienemmiksi annospaloiksi. Pane palat, vesi ja kasvisliemikuutiot kattilaan. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 7-10 minuuttia. Lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa keittoon. Mausta ja suurusta.

Teksti:
Kuvat: Georg Laurin
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5