Kaalisalaatti

12.7.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kaalisalaatti

Ainekset

5 annosta
1 300 g keräkaalia
2 100 g punakaalia
3 2 porkkanaa
Kastike:
1 2 dl kermaviiliä
2 0,5 dl majoneesia
3 0,5 dl tomaattisosetta
4 0,5 dl maustekurkkua kuutioina
5 1 tl sokeria
6 0,25 tl suolaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 9 g 45 g
Proteiinia 3 g 15 g
Rasvaa 5 g 27 g
Kuitua 2 g 12 g
Energiaa kJ 415 2076
Energiaa kcal 99 496

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Suikaloi kaalit. Kuori ja suikaloi porkkanat. Sekoita salaatiksi. Valmista salaatinkastike. Sekoita kermaviilin joukkoon majoneesi, tomaattisose ja maustekurkkukuutiot. Mausta sokerilla ja suolalla. Sekoita noin 1 dl kastikkeesta salaatin joukkoon. Käytä ylimääräinen kastike seuraavana päivänä vaikka viher- tai katkarapusalaatin kanssa. Kastike sopii hyvin myös hampurilaisen väliin.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5