Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kaalisalaatti venäläiseen tapaan

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

500 g
Keräkaalisuikaleita
200 g
Porkkanaraastetta
1 kpl
Iso sipuli
Pala purjoa

Kastike:

125 g
Kevytmajoneesia
1 1/2 rkl
Valkoviinietikkaa
2 - 3 rkl
Appelsiinituoremehua
1 tl
Vahvaa sinappia
1 tl
Sokeria tai juoksevaa hunajaa
1/2 tl
Suolaa
Mustapippuria myllystä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Suikaloi sipuli ja purjo. Sekoita kasvissuikaleet ja raaste tilavassa kulhossa. Sekoita keskenään kastikkeen ainekset toisessa kulhossa ja kaada kastike salaatille. Sekoita hyvin. Anna valmiin salaatin vetäytyä jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka.

Miltä maistui?
Resepti:
Riitta Pojanluoma
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.9.2007
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.