Kaalisalaatti venäläiseen tapaan

25.9.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kaalisalaatti venäläiseen tapaan

Ainekset

1 500 g keräkaalisuikaleita
2 200 g porkkanaraastetta
3 1 iso sipuli
4 pala purjoa
Kastike:
1 125 g kevytmajoneesia
2 1,5 rkl valkoviinietikkaa
3 2 - 3 rkl appelsiinituoremehua
4 1 tl vahvaa sinappia
5 1 tl sokeria tai juoksevaa hunajaa
6 0,5 tl suolaa
7 mustapippuria myllystä

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 58 g
Proteiinia 13 g
Rasvaa 40 g
Kuitua 20 g
Energiaa kJ 2701
Energiaa kcal 645

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Venäläinen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Suikaloi sipuli ja purjo. Sekoita kasvissuikaleet ja raaste tilavassa kulhossa. Sekoita keskenään kastikkeen ainekset toisessa kulhossa ja kaada kastike salaatille. Sekoita hyvin. Anna valmiin salaatin vetäytyä jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5