Kaalia smetanassa

2.6.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kaalia smetanassa

Tarjoa smetana-kaali sellaisenaan tai kalaruokien tai makkaran lisänä.

Ainekset

5 annosta
1 600 - 800 g varhaiskaalia
2 1 tl suolaa
3 0,5 - 1 prk smetanaa
4 3 rkl hienonnettua tilliä
5 (suolaa tarvittaessa)

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 6 g 31 g
Proteiinia 2 g 10 g
Rasvaa 9 g 43 g
Kuitua 3 g 15 g
Energiaa kJ 465 2327
Energiaa kcal 111 556

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa kaali suikaleiksi. Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää suola ja kaalisuikaleet. Höyrytä kannen alla viitisen minuuttia silloin tällöin sekoittaen. Kaali saa jäädä napakan kypsäksi.

Valuta vesi pois. Lisää kattilaan smetana ja tilli ja tarkista maku.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5