Kaali-makkarapyttis

20.7.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kaali-makkarapyttis

Ainekset

4 annosta
1 0,25 - 0,5 varhaiskaalia
2 6 keskikokoista perunaa
3 250 g grillimakkaraa
4 2 rkl öljyä
5 2 uutta sipulia varsineen
6 ripaus suolaa
7 ripaus rouhittua mustapippuria
8 persiljaa koristeluun

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 22 g 88 g
Proteiinia 8 g 31 g
Rasvaa 18 g 73 g
Kuitua 2 g 9 g
Energiaa kJ 1 191 4764
Energiaa kcal 285 1139

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Makkara

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja kuutioi perunat. Leikkaa kaali pieniksi kuutioiksi. Poista makkarasta mahdollinen kuori ja leikkaa kuutioiksi.Kuumenna muurinpohjapannulla öljy ja paista kaalia, kunnes se saa hieman väriä. Siirrä kaalit reunalle. Ruskista perunat ja makkarat. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää joukkoon hienonnettua tuoretta persiljaa

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5