Kaali-kasvisvokki

17.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kaali-kasvisvokki

Ainekset

4 annosta
1 1 l kaaleja: kyssäkaalia, parsakaalia, kukkakaalia
2 1 dl varhaissipulia
3 2 kpl porkkanaa
4 2 rkl öljyä
5 suolaa
6 pippuria
7 1 dl tuoreita yrttejä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 8 g 31 g
Proteiinia 3 g 13 g
Rasvaa 7 g 29 g
Kuitua 5 g 19 g
Energiaa kJ 460 1841
Energiaa kcal 110 440

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet, Helpot & nopeat, Edullinen
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pese ja paloittele kaalit ja sipuli. Kuori ja suikaloi porkkana. Kuullota kasvikset öljyssä suurella pannulla, muurinpohjapannu sopii kesäkeittiössä tarkoitukseen hyvin. Mausta suolalla. Kypsennä kasvikset kovankypsiksi ja mausta pippurilla ja yrteillä. Tarjoa kasvisruokana pastan, nuudeleiden tai uusien perunoiden kanssa. Vokki sopii myös kala- tai liharuoan lisäkkeeksi.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5