Kaali-jauhelihapata

25.6.2012
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kaali-jauhelihapata

Ainekset

4 annosta
1 400 g jauhelihaa
2 2 varhaissipulia varsineen
3 1 rkl öljyä
4 700 g varhaiskaalia
5 1 tl meiramia
6 1 tl suolaa
7 ripaus valkopippuria
8 2 dl kermaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 9 g 35 g
Proteiinia 21 g 83 g
Rasvaa 38 g 153 g
Kuitua 4 g 15 g
Energiaa kJ 1 921 7684
Energiaa kcal 459 1837

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Edullinen
Ruokatyypit Pataruoat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Ota jauheliha huoneenlämpöön tuntia ennen valmistamista. Kuori ja silppua sipulit. Ruskista jauheliha öljyssä. Lisää sipulit ja kuullota, kunnes ne pehmenevät. Huuhtele kaali ja suikaloi se hienoksi. Lisää kaali jauhelihaseokseen ja kypsennä keskilämmöllä 5–10 minuuttia, kunnes kaali pehmenee. Lisää meirami, suola ja kerma. Hauduta kannen alla, keskilämmöllä vielä 10 minuuttia. Tarkista maku. Tarjoa sellaisenaan tai puolukkahillon kera.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5