Juustotarjotin

20.2.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Juustotarjotin

Ainekset

Kolmen lajin juustot:
1 200 g laji homejuustoa, esim. sinihomejuustoa
2 200 g laji pehmeää kermajuustoa tai tuorejuustoa
3 200 g laji kovaa, kypsää juustoa, esim. mustaleimaista emmentalia
4 muutama viipale pehmeää päärynää tai viinirypäleitä
5 piparkakkuja

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 0 g
Proteiinia 141 g
Rasvaa 182 g
Kuitua 0 g
Energiaa kJ 9127
Energiaa kcal 2181

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Jälkiruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Maitotuotteet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Ota juustot huoneenlämpöön muutamaa tuntia ennen ruokailua ja asettele kauniisti tarjolle. Huuhdo ja viipaloi hedelmät ja leikkaa rypäleet irti toisistaan. Lisää nekin vadille. Tarjoa.

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
© SOK
Avainsanat: sinihomejuusto
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5