Juustoperunasalaatti

17.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Juustoperunasalaatti

Ainekset

6 annosta
1 1 kg perunoita
2 50 g kevät- tai ruohosipulia
3 100 g sinihomejuustoa
4 1 dl mustia oliiveja
5 0,5 tl suolaa
Kastike:
1 0,75 dl rypsiöljyä
2 3 rkl sitruunamehua
3 0,5 dl maustamatonta jogurttia
4 0,5 rkl sinappia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 27 g 162 g
Proteiinia 8 g 49 g
Rasvaa 16 g 97 g
Kuitua 2 g 12 g
Energiaa kJ 1 209 7252
Energiaa kcal 289 1733

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet, Helpot & nopeat, Piknik, Lounas
Ruokatyypit Salaatit

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä pestyt perunat suolalla maustetussa vedessä, kunnes ne ovat pehmeitä. Hienonna kevätsipuli ja murenna juusto pienemmiksi paloiksi. Sekoita kulhossa jäähtyneet viipaloidut perunat, kevätsipuli, murustettu sinihomejuusto sekä oliivit. Ripottele pinnalle hieman suolaa. Sekoita öljystä, sitruunamehusta, maustamattomasta jogurtista sekä sinapista kastike. Kaada kastike perunoiden päälle ja sekoita kevyesti.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5