Juustopastasalaatti

17.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Juustopastasalaatti

Ainekset

1 300 g kuviomakaroneja (esim. fusilli)
Juustokastike:
1 1,5 dl maitoa
2 100 g sulatejuustoa
3 1 rkl sinappia
4 0,5 tl suolaa
5 mustapippuria
6 nippu hienonnettua persiljaa

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 210 g
Proteiinia 63 g
Rasvaa 23 g
Kuitua 18 g
Energiaa kJ 5493
Energiaa kcal 1313

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet, Helpot & nopeat, Edullinen
Ruokatyypit Salaatit, Kastikkeet, Pastaruoat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä makaronit kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Valmista toisessa kattilassa juustokastike. Kiehauta kattilassa maito ja lisää sulatejuusto pieninä paloina. Mausta kastike sinapilla, suolalla ja mustapippurilla. Sekoita kastike keitettyjen makaronien kanssa ja ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa. Tarjoa makkaran ja pastasalaatin lisäksi tuoreita kasviksia, esim. kirsikkatomaatteja.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: juusto pasta salaatti
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5