Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Juustolajitelma

timer-icon15 min
Fork and knife
10 Annosta
Fork and knife
10 Annosta

Ainekset

Valitse juustolautaselle kolmea erityyppistä juustoa noin 50 grammaa henkilöä kohti. kymmenelle hengelle voit varata esimerkiksi:
500 g
Sinihomejuustoa
500 g
Emmentalia
500 g
Valkohomejuustoa
Halutessasi voit vielä tarjota tuore- tai kermajuustoa. juustojen lisäksi aseta tarjolle esimerkiksi paprika- ja kurkkupaloja.

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.