Juustokuorrutetut leikkeet

4.8.2014
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Juustokuorrutetut leikkeet

Ainekset

4 annosta
1 500 g porsaan marinoitua pihvifileetä
Kuorruttamiseen
1 1 kananmuna
2 1 dl juustoraastetta
3 1 dl korppujauhoja
Paistamiseen
1 margariinia ja rypsiöljyä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 10 g 38 g
Proteiinia 32 g 130 g
Rasvaa 17 g 68 g
Kuitua 1 g 3 g
Energiaa kJ 1 350 5401
Energiaa kcal 323 1291

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pyyhi fileestä marinadi. Leikkaa liha kahdeksaksi viipaleeksi. Nuiji palat kevyesti. Riko kananmuna kulhoon ja riko rakenne. Sekoita juustoraaste ja korppujauhot keskenään lautasella. Kasta pihvit kananmunaan ja kierittele sitten seoksessa molemmin puolin. Kuumenna rasva-öljyseos pannulla. Paista leikkeet molemmilta puolilta miedolla lämmöllä kypsiksi. Tarjoa höyrytettyjen kasvisten kanssa.

© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5