Juustoiset uuninauriit

28.10.2015
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Juustoiset uuninauriit

Uunissa paistetut ja juustolla kuorrutetut naurisviipaleet maistuvat liha- ja kanaruokien lisäkkeenä perunan tai riisin sijaan.

Ainekset

4 annosta
1 6 (n. 400 g) naurista
2 0,5 dl öljyä
3 1 tl suolaa
4 0,5 tl rouhittua mustapippuria
5 1 tl yrttiseosta
6 2 dl juustoraastetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 4 g 17 g
Proteiinia 9 g 37 g
Rasvaa 20 g 82 g
Kuitua 2 g 8 g
Energiaa kJ 991 3965
Energiaa kcal 237 948

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton, Kasvis
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Suomalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja viipaloi nauriit. Levitä viipaleet uunivuokaan. Sekoita öljyyn suola, pippuri ja yrttiseos. Sekoita öljyseos naurisviipaleisiin. Paista 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Lisää päälle juustoraaste ja jatka kypsentämistä vielä 10 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Sami Repo
© SOK
Avainsanat: nauris
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5