Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Juustoiset uuninauriit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Uunissa paistetut ja juustolla kuorrutetut naurisviipaleet maistuvat liha- ja kanaruokien lisäkkeenä perunan tai riisin sijaan.

Ainekset

6 kpl
(n. 400 g) naurista
1/2 dl
Öljyä
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria
1 tl
Yrttiseosta
2 dl
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja viipaloi nauriit. Levitä viipaleet uunivuokaan. Sekoita öljyyn suola, pippuri ja yrttiseos. Sekoita öljyseos naurisviipaleisiin. Paista 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Lisää päälle juustoraaste ja jatka kypsentämistä vielä 10 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Kaisa Nieminen
Kuvat:
Sami Repo
Julkaistu: 28.10.2015
|
Muokattu: 8.1.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

132

554

11,5 g

0,8 g

5,0 g

4,8 g

2,3 g

1,3 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Suolaa,

0,5 tl Rouhittua mustapippuria,

1 tl Yrttiseosta,

2 dl Juustoraastetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli