Juustoiset rakuunaporkkanat

21.7.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Juustoiset rakuunaporkkanat

Ainekset

4 annosta
1 500 g porkkanoita
2 2 rkl oliiviöljyä
3 1 tl rakuunaa
4 ripaus suolaa
5 ripaus rouhittua mustapippuria
6 4 - 5 rkl parmesaaniraastetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 7 g 28 g
Proteiinia 2 g 10 g
Rasvaa 10 g 38 g
Kuitua 3 g 13 g
Energiaa kJ 512 2050
Energiaa kcal 122 490

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton, Kasvis
Ruokalajit Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pese, rapsuta ja paloittele porkkanat. Kaada porkkanat uunivuokaan ja pirskota päälle öljyä. Paista porkkanoita 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia. Mausta rakuunalla, suolalla ja pippurilla. Ripottele porkkanoiden päälle parmesaaniraaste ja kääntele sekaisin.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: parmesaani porkkana
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5