Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Juustoiset rakuunaporkkanat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Porkkanoita
2 rkl
Oliiviöljyä
1 tl
Rakuunaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
4 - 5 rkl
Parmesaaniraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese, rapsuta ja paloittele porkkanat. Kaada porkkanat uunivuokaan ja pirskota päälle öljyä. Paista porkkanoita 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia. Mausta rakuunalla, suolalla ja pippurilla. Ripottele porkkanoiden päälle parmesaaniraaste ja kääntele sekaisin.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.7.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

101

421

7,0 g

1,0 g

7,0 g

6,8 g

3,3 g

0,8 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Rakuunaa,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

4 - 5 rkl Parmesaaniraastetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli