Juustoiset lohirullat

27.10.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Juustoiset lohirullat

Ainekset

10 kappaletta
1 150 g graavilohiviipaleita
2 100 g ruohosipulituorejuustoa
3 3 rkl murennettua sinihomejuustoa

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 0 g 5 g
Proteiinia 4 g 35 g
Rasvaa 4 g 40 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 216 2158
Energiaa kcal 52 516

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Aseta kalaviipaleet tiukasti limittäin tuorekelmulla vuoratun leikkuulaudan päälle. Sekoita ruohosipulituorejuusto ja sinihomejuusto keskenään ja levitä juustotahna kalaviipaleille. Kääri levy rullaksi kelmun avulla. Pakasta rullaa noin tunti, kunnes se on kohmeinen ja helppo leikata. Leikkaa rulla viipaleiksi ja tarjoa alkupalana.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5