Juustoiset kukkakaalipihvit

21.9.2015
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Juustoiset kukkakaalipihvit

Paista ruokaisat ja maittavat kukkakaalipihvit. Ne maistuvat salaatin kanssa tai liharuoan lisäkkeenä. Kukkakaalipihvit maistuvat yrteillä maustetun kermaviilin kanssa.

Ainekset

4 annosta
1 1 (500 g) kukkakaali
2 2 dl emmentaljuustoraastetta
3 1 dl parmesaaniraastetta
4 2 rkl vehnäjauhoja
5 2 kananmunaa
6 1 tl suolaa
Paistamiseen
1 voita tai öljyä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 8 g 31 g
Proteiinia 17 g 68 g
Rasvaa 15 g 60 g
Kuitua 4 g 18 g
Energiaa kJ 980 3921
Energiaa kcal 234 937

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: voita tai öljyä

Reseptitiedot

Ruokavalio Kasvis
Ruokalajit Pääruoat, Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Poista kukkakaalista kova ja kuivunut kanta. Paloittele kukkakaali ja keitä vähässä vedessä  pehmeäksi. Valuta hyvin, jäähdytä ja murskaa rakeiseksi haarukalla  tai sauvasekoittimella. Sekoita joukkoon juustoraasteet, jauhot, munat ja suola. Paista ensin yksi reilun sentin paksuinen koepihvi rasvassa ohukaispannulla keskilämmöllä. Paista noin 2 minuuttia ja käännä pihvi. Jos pihvi ei pysy koossa, sekoita massaan lisää vehnäjauhoja (n. 1 rkl). Paista loput pihvit samaan tapaan.

Vinkki: Lisäkkeeksi sopii yrteillä maustettu kermaviili.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5