Juustoiset kesäkurpitsaskonssit

21.8.2013
3 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Juustoiset kesäkurpitsaskonssit

Ainekset

8 kappaletta
1 2 dl vehnäjauhoja
2 2 dl täysjyvävehnäjauhoja
3 2 tl leivinjauhetta
4 0,5 tl suolaa
5 1 dl juustoraastetta
6 1,5 dl karkeaksi raastettua kesäkurpitsaa
7 0,5 dl rypsiöljyä
8 1 rkl siirappia
9 2 dl maustamatonta jogurttia
Pinnalle
1 1 dl juustoraastetta

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 26 g 208 g
Proteiinia 9 g 71 g
Rasvaa 11 g 90 g
Kuitua 3 g 23 g
Energiaa kJ 1 014 8115
Energiaa kcal 242 1940

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton, Kasvis
Ruokalajit Leivonnaiset
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Yhdistä kulhossa jauhot, leivinjauhe ja suola. Lisää juusto- ja kesäkurpitsaraaste, öljy, siirappi ja jogurtti. Sekoita nopeasti tasaiseksi. Muotoile taikinasta jauhojen avulla litteä pötkö ja leikkaa se vinottain veitsellä kolmionmuotoisiksi paloiksi. Nosta palat leivinpaperoidulle uunipellille. Pistele skonssit haarukalla ja ripottele päälle juustoraaste. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia tai kunnes skonssit ovat kypsiä.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5