Juustoiset jauhelihapihvit

20.9.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Juustoiset jauhelihapihvit

Ainekset

9 kappaletta
1 1 pussi juustokeittoaineksia
2 1 dl vettä
3 0,75 dl korppujauhoja
4 1 sipuli
5 400 g vähärasvaista jauhelihaa
6 1 kananmuna

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 5 g 46 g
Proteiinia 11 g 99 g
Rasvaa 3 g 31 g
Kuitua 1 g 7 g
Energiaa kJ 403 3630
Energiaa kcal 96 868

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Anna juustokeittoainesten ja korppujauhojen turvota vedessä muutama minuutti. Kuori ja hienonna sipuli pieneksi. Sekoita kaikki ainekset huolella keskenään. Muotoile massasta kostutetuin sormin pihvejä leivinpaperin päälle uunipellille. Kypsennä uunin keskitasossa noin 30 minuuttia. Tarjoa raejuustokastikkeen kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5