Juustoiset currysilakat

20.12.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Juustoiset currysilakat

Ainekset

4 annosta
1 600 g silakkafileitä
2 1 tl suolaa
3 0,25 tl mustapippuria
4 pala purjoa
5 1 rkl öljyä
6 2 tl currya
7 2 dl maitoa
8 100 g kevytsulatejuustoa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 3 g 13 g
Proteiinia 30 g 119 g
Rasvaa 20 g 81 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 1 309 5235
Energiaa kcal 313 1251

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sirottele silakoille kevyesti suolaa ja pippuria. Taita fileet kalan muotoon ja aseta ne vieretysten matalaan uunivuokaan. Leikkaa purjo ohuiksi renkaiksi. Kuullota purjorenkaita kattilassa öljyssä muutama minuutti. Lisää curry, maito ja sulatejuusto. Kuumenna kiehuvaksi ja sekoittele tasaiseksi. Kaada kastike silakoille. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Tarjoa lisänä perunoita.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: silakka sulatejuusto
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5