Juustoinen uuniseiti

7.10.2013
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Juustoinen uuniseiti

Ainekset

4 annosta
1 1 paketti (4 x 100 g) pakasteseitiä annospaloina
2 ripaus suolaa
3 ripaus rouhittua valkopippuria
4 50 g purjoa
Juustokastike
1 1 rkl margariinia
2 1 rkl vehnäjauhoja
3 2 dl maitoa
4 2 dl emmentaljuustoraastetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 3 g 12 g
Proteiinia 26 g 105 g
Rasvaa 12 g 46 g
Kuitua 0 g 1 g
Energiaa kJ 927 3709
Energiaa kcal 222 886

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Anna kalapalojen sulaa. Valuta ja siirrä kalat uunivuokaan. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Huuhdo purjo ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Levitä suikaleet kalapalojen päälle. Sulata rasva kasarissa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot. Vatkaa joukkoon maito. Kiehauta koko ajan sekoittaen. Lisää joukkoon puolet juustoraasteesta. Sekoita, kunnes juusto sulaa. Mausta kevyesti suolalla. Valuta kastike kalojen päälle. Ripottele pinnalle loppu juustoraaste. Kypsennä vuokaa 200-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Tarjoile esimerkiksi keitettyjen perunoiden ja salaatin kera.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5