Juustoinen silakkavuoka

25.9.2012
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Juustoinen silakkavuoka

Ainekset

6 annosta
1 2 pakettia (à 300 g) pakastesilakkafileitä
2 nippu tuoretta tilliä
3 ripaus suolaa
4 ripaus rouhittua valkopippuria
5 1 prk (2,5 dl) kolmen juuston ruokakermaa
6 1,5 dl juustoraastetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 1 g 7 g
Proteiinia 22 g 129 g
Rasvaa 20 g 119 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 1 133 6800
Energiaa kcal 271 1625

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata silakat. Valuta hyvin. Hienonna tilli. Aseta fileet nahkapuoli alaspäin leikkuulaudalle. Mausta ja aseta keskelle hienonnettua tilliä. Kääri fileet rullalle ja aseta voideltuun uunivuokaan. Valuta päälle kerma ja ripota pinnalle juustoraaste. Kypsennä vuokaa 225-asteisessa uunin keskitasossa noin 20 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: juustoraaste silakka vuoka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5