Juustoinen salaatti

23.6.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Juustoinen salaatti

Ainekset

1 1 kukkakaali (500 g)
2 200 g viinirypäleitä
3 2 tomaattia
4 0,5 tl suolaa
5 1 rkl valkoviinietikkaa
6 3 rkl oliiviöljyä
7 ruohosipulia
8 cashewpähkinöitä
9 50 g sinihomejuustoa

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 51 g
Proteiinia 25 g
Rasvaa 52 g
Kuitua 17 g
Energiaa kJ 3267
Energiaa kcal 781

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet, Helpot & nopeat, Piknik, Lounas
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa raaka kukkakaali pieniksi kukinnoiksi tai viipaloi ohuiksi viipaleiksi. Pese ja halkaise rypäleet. Kuutioi tomaatit. Pane kukkakaali, rypäleet ja tomaatinlohkot kulhoon ja sekoita joukkoon suola, viinietikka ja öljy. Siirrä salaatti tarjoilukulhoon ja sirottele pinnalle murennettu juusto.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5