Juustoinen porokiusaus

20.12.2008
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Juustoinen porokiusaus

Ainekset

4 annosta
1 240 g (1 pkt) pakasteporonkäristyslihaa
2 1 rkl öljyä
3 500 g (1 pussi) peruna-sipulisekoitusta
4 100 g murennettua sinihomejuustoa
5 0,5 tl suolaa
6 mustapippuria
7 1 prk ruokakermaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 20 g 81 g
Proteiinia 24 g 94 g
Rasvaa 16 g 62 g
Kuitua 1 g 5 g
Energiaa kJ 1 331 5325
Energiaa kcal 318 1273

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Muut lihat ja sisäelimet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Ruskista jäinen poronkäristys öljyssä pannussa tai padassa. Jos liha jää kovin suuriksi paloiksi, siirrä se työlaudalle ja pilko terävällä veitsellä pienemmiksi paloiksi. Levitä puolet perunasuikaleista uunivuokaan. Levitä päälle murennettu juusto ja porosuikaleet. Levitä päälle loput perunasuikaleet. Mausta ruokakerma suolalla ja pippurilla ja kaada vuokaan. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin tunti.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5