Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Juustoinen porokiusaus

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

240 g
(1 pkt) pakasteporonkäristyslihaa
1 rkl
Öljyä
500 g
(1 pussi) peruna-sipulisekoitusta
100 g
Murennettua sinihomejuustoa
1/2 tl
Suolaa
Mustapippuria
1 kpl
Ruokakermaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Ruskista jäinen poronkäristys öljyssä pannussa tai padassa. Jos liha jää kovin suuriksi paloiksi, siirrä se työlaudalle ja pilko terävällä veitsellä pienemmiksi paloiksi. Levitä puolet perunasuikaleista uunivuokaan. Levitä päälle murennettu juusto ja porosuikaleet. Levitä päälle loput perunasuikaleet. Mausta ruokakerma suolalla ja pippurilla ja kaada vuokaan. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin tunti.

Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.12.2008
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.