Juustoinen mansikkasalaatti

23.6.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Juustoinen mansikkasalaatti

Ainekset

4 annosta
1 vihreää salaattia
2 150 g sinihomejuustoa
3 2,5 dl mansikoita
4 lohko verkko- tai hunajamelonia
5 muutama sipulin varsi tai ruohosipulia
6 muutama saksanpähkinä
Kastike:
1 1 rkl valkoviinietikkaa
2 3 rkl öljyä
3 suolaa
4 2 tl hunajaa
5 1 tl tulista chilitahnaa (esim. sambal oelek)

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 7 g 28 g
Proteiinia 12 g 47 g
Rasvaa 17 g 67 g
Kuitua 2 g 9 g
Energiaa kJ 950 3801
Energiaa kcal 227 908

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Piknik, Brunssi
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Marjat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Levitä alkuruokalautasille salaattisuikaleita. Asettele päälle juustotankoja, mansikkaviipaleita ja kuutioitua melonia. Sirottele päälle hiukan silputtua sipulia ja rouhittuja pähkinöitä. Sekoita kastikkeen ainekset ja valuta annoksille. Tarjoa alkuruokana tai juustojen asemesta pääruoan jälkeen ennen jälkiruokaa.

Video

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5