Juustoinen lohikeitto

20.9.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Juustoinen lohikeitto

Lohikeitto syntyy helposti ja nopeasti pakastelohikuutioista. Mausta voimakkaan makuisella sulatejuustolla ja nauti tuoreen leivän kanssa.

Ainekset

4 annosta
1 1 l vettä
2 1 kalaliemikuutio
3 4 perunaa
4 250 g porkkanaa
5 300 g pakastelohikuutioita
6 1 paketti (250 g) voimakkaan makuista sulatejuustoa
7 0,5 nippua tilliä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 16 g 63 g
Proteiinia 26 g 106 g
Rasvaa 18 g 71 g
Kuitua 2 g 9 g
Energiaa kJ 1 375 5499
Energiaa kcal 328 1314

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kiehauta vesi ja liemikuutio kattilassa. Kuori ja paloittele perunat ja porkkanat. Keitä kasviksia 15 minuuttia. Lisää lohikuutiot ja jatka keittämistä 10 minuuttia. Paloittele juusto ja sulata keittoon. Anna kiehahtaa nopeasti. Hienonna tilli ja sekoita keittoon.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5