Juustoinen lanttulaatikko

25.11.2015
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Juustoinen lanttulaatikko

Lanttulaatikko uudistui! Tarjoa joululaatikko juustolla höystettynä.

Ainekset

6 annosta
1 1 kg lanttua
Liemi
1 2 dl kermaa
2 2 rkl siirappia
3 1 tl suolaa
4 0,5 tl mustapippuria
5 0,25 tl muskottipähkinää
Päälle
1 2 dl emmentaljuustoa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 14 g 82 g
Proteiinia 10 g 61 g
Rasvaa 21 g 124 g
Kuitua 3 g 18 g
Energiaa kJ 1 170 7023
Energiaa kcal 280 1678

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton, Kasvis
Ruokalajit Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Suomalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja viipaloi lantut. Keitä lanttuja suolatussa vedessä pari minuuttia. Valuta ja laita voideltuun uunivuokaan. Sekoita kerman joukkoon siirappi ja mausteet ja puolet juustoraasteesta. Kaada kerma vuokaan ja sekoita viipaleita, jotta mausteet ja juustoraaste jakautuvat tasaisesti. Ripottele päälle loppu juustoraaste. Paista 175-asteisessa uunissa 35-40 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Sami Repo
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5