Juustoinen kanakeitto

21.8.2013
9 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Juustoinen kanakeitto

Ainekset

4 annosta
1 300 - 400 g broilerin suikaleita
2 2 rkl rypsiöljyä
3 1 purjo
4 1 tl currya
5 12 - 13 dl vettä
6 1 kasvisliemikuutio
7 2 rkl makeaa soijakastiketta (ketjap manis)
8 2 dl makaronia
9 1 prk (n. 380 g) säilykemaissia
10 1 pussi (200 g) pakasteherneitä
11 1 paketti (250 g) sulatejuustoa
12 0,5 ruukkua tuoretta basilikaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 45 g 181 g
Proteiinia 42 g 168 g
Rasvaa 29 g 115 g
Kuitua 6 g 25 g
Energiaa kJ 2 548 10194
Energiaa kcal 609 2436

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Ruskista broilerisuikaleet öljyssä pannussa. Halkaise purjo ja huuhtele se huolellisesti juoksevan veden alla. Suikaloi purjo. Kuullota purjosuikaleet ja curry öljyssä kattilassa. Lisää broilerisuikaleet. Lisää vesi, kasvisliemikuutio, soijakastike ja makaroni. Hauduta kannen alla noin 10 minuuttia, kunnes broileri ja pasta ovat kypsiä. Lisää valutettu maissi, herneet ja sulatejuusto. Kuumenna sekoitellen, kunnes juusto on sulanut. Viimeistele silputulla basilikalla.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5