Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Juustoinen guacamole

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Pehmeistä avokadoista syntyy dippi. Tarjoile guacamole tacolastujen kanssa, levitteenä tai dippikastikkeena.

Ainekset

3 kpl
Avokadoa
1 kpl
Limetin mehu
1 1/2 dl
Parmesaaniraastetta
1 kpl
Pieni punasipuli
6 kpl
Kirsikkatomaattia
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Halkaise avokadot ja poista kivet. Lusikoi hedelmälihat monitoimikoneeseen.

Lisää limetinmehu, parmesaaniraaste, kuorittu ja halkaistu punasipuli, kirsikkatomaatit sekä mausteet. Anna koneen käydä hetki, jätä seos karkeaksi.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 13.10.2014
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

176

739

14,8 g

2,0 g

4,8 g

4,5 g

6,8 g

2,5 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Limetin mehu,

1,5 dl Parmesaaniraastetta,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli