Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Juustoinen broileri-pastakeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Maustamattomia broilerin fileesuikaleita (300 g)
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 kpl
Porkkana
1/2 tl
Currya
8 dl
Kasvis- tai kanalientä
2 dl
Makaronia
100 g
Sulatejuustoa
1 kpl
Pätkittyjä pakastepapuja (200 g)
150 g
Ranskankermaa
1 tl
Organoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Ruskista broilerisuikaleet. Lisää joukkoon hienonnetut sipulit ja valkosipulinkynsi sekä kuorittu ja viipaloitu porkkana. Mausta currylla. Lisää kattilaan liemi, makaronit ja paloiteltu sulatejuusto. Keitä, kunnes pasta on lähes kypsää. Lisää joukkoon pavut ja oregano. Keitä vielä muutama minuutti ja lisää ranskankerma. Tarjoile leivän kanssa.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 16.10.2012
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

364

1524

22,3 g

11,8 g

22,0 g

3,3 g

1,5 g

17,3 g

3,5 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynsi,

0,5 tl Currya,

1 tl Organoa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli