Juustoa, piparitankoja ja glögikastiketta

25.11.2015
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Juustoa, piparitankoja ja glögikastiketta

Onko tässä maailman helpoin pipariohje? Piparkakkutangot valmistuvat helposti valmiista piparkakkutaikinasta. Mustapippuri tuo piparkakkuihin uutta twistiä. Videolta näet lisää piparkakkujen maustamisvinkkejä sekä idean pikeerikoristeluun.

Ainekset

6 annosta
1 400 g valko- ja/tai sinihomejuustoa
Piparkakkutangot
1 250 g (0,5 pkt) pakastepiparkakkutaikinaa
2 1 tl rouhittua mustapippuria
Kastike
1 2 dl glögiä
2 1,5 tl perunajauhoja

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 27 g 164 g
Proteiinia 14 g 84 g
Rasvaa 37 g 221 g
Kuitua 1 g 4 g
Energiaa kJ 2 069 12412
Energiaa kcal 494 2966

Reseptitiedot

Ruokavalio Kasvis
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Jälkiruoat, Leivonnaiset, Helpot & nopeat, Brunssi
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset
Pääruoka-aine Maitotuotteet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kauli sulanut taikina 3 mm:n paksuiseksi. Leikkaa taikinasta noin 12 cm:n pituisia tankoja. Pane tangot pellille ja ripottele päälle rouhittua mustapippuria. Paista 200-asteisessa uunissa noin 7 minuuttia. Mittaa kastikeainekset kattilaan, kuumenna sekoitellen kunnes kiehahtaa. Ota pois levyltä ja anna jäähtyä. Tarjoa piparitangot ja kastike juustojen kanssa.

Video

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5