Juusto-porokeitto

28.8.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Juusto-porokeitto

Ainekset

4 annosta
1 2 porkkanaa
2 100 g kylmäsavuporopaistia
3 100 g tuoreita herkkusieniä
4 1 sipuli
5 0,5 ruukkua ruohosipulia
6 3 rkl öljyä
7 1 l vettä
8 1 lihaliemikuutio
9 1 paketti (250 g) kylmäsavuporo-sulatejuustoa
10 2 rkl kastikesuurustetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 9 g 35 g
Proteiinia 17 g 69 g
Rasvaa 19 g 76 g
Kuitua 2 g 6 g
Energiaa kJ 1 143 4573
Energiaa kcal 273 1093

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Muut lihat ja sisäelimet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Suikaloi ohuiksi porkkana ja kylmäsavuporo. Puhdista ja viipaloi herkkusienet. Kuori ja hienonna sipuli, silppua ruohosipuli. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota porkkanat, herkkusienet ja sipuli pehmeiksi. Lisää vesi, liemikuutio ja porosuikaleet. Anna kiehua noin 5 minuuttia. Sulata joukkoon juusto. Suurusta keitto. Ripottele ruohosipulia pinnalle.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5