Juusto-parsakaalikastike pastalle

12.7.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Juusto-parsakaalikastike pastalle

Ainekset

4 annosta
1 400 g pastaa
2 300 g parsakaalia
3 2 prk juustokastiketta (4 dl)
4 mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 72 g 287 g
Proteiinia 24 g 95 g
Rasvaa 12 g 47 g
Kuitua 5 g 21 g
Energiaa kJ 2 063 8253
Energiaa kcal 493 1973

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Pese parsakaali ja irrota nuput. Käytä kovemmat varsiosat esim. kasvissosekeittoon tai kasvispihveihin. Höyrytä parsakaalit kypsäksi mikrossa vesiastiassa. Kuumenna juustokastike mikrossa pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita parsakaalit ja juustokastike pastan joukkoon. Lisää halutessasi vielä pippuria joukkoon. Tarjoile salaatin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5