Juusto-oliivisalaatti

21.10.2015
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Juusto-oliivisalaatti

Lampaanmaidosta valmistettu pecorinojuusto antaa salaatille potkua.

Ainekset

4 annosta
1 500 g hunajamelonia
2 0,5 kurkkua
3 50 g pecorinojuustoa
4 10 - 15 vihreää oliivia
5 1 pussi (n. 80 g ) salaattiseosta
Kastike
1 1 rkl oliiviöljyä
2 2 rkl limetin mehu
3 0,5 tl oreganoa
4 ripaus suolaa
5 ripaus rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 11 g 44 g
Proteiinia 4 g 17 g
Rasvaa 10 g 42 g
Kuitua 2 g 9 g
Energiaa kJ 652 2609
Energiaa kcal 156 624

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Munaton, Kasvis
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet, Helpot & nopeat, Brunssi, Lounas
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja paloittele meloni ja kurkku. Höylää juusto ohuiksi lastuiksi. Sekoita kulhossa kaikki ainekset. Sekoita kastike ja valuta salaatin joukkoon.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5