Juuresrisotto

12.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Juuresrisotto

Ainekset

4 annosta
1 1 kpl sipuli
2 juuriselleriä
3 2 kpl porkkanaa
4 2 rkl margariinia tai öljyä
5 2 dl risottoriisiä
6 6 dl kuumaa kanalientä
7 hienonnettua persiljaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 37 g 148 g
Proteiinia 4 g 17 g
Rasvaa 8 g 33 g
Kuitua 2 g 8 g
Energiaa kJ 1 011 4044
Energiaa kcal 242 967

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Lisäkkeet, Helpot & nopeat, Edullinen
Ruokatyypit Risotot
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja pilko sipuli, selleri ja porkkanat pieniksi kuutioiksi. Kuullota niitä rasvassa kattilassa ensin hetken aikaa. Lisää riisit ja anna niiden muuttua läpikuultaviksi. Lisää kuumaa kanalientä vähissä erissä imeyttäen ja sekoittaen sitä jatkuvasti. Jatka näin, kunnes riisi on kermaisen pehmeää. Lisää hienonnettu persilja juuri ennen tarjoilua.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: porkkana risotto
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5