Juurespyttipannu

28.8.2007
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Juurespyttipannu

Ainekset

6 annosta
1 500 g makkaraa
2 6 perunaa
3 250 g porkkanaa
4 pala selleriä
5 150 g lanttua
6 pala purjoa
7 3 rkl öljyä
8 2 rkl HP-kastiketta
9 1 tl paprikajauhetta
10 0,5 tl chilijauhetta
11 0,5 tl suolaa
12 0,25 tl mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 20 g 117 g
Proteiinia 10 g 60 g
Rasvaa 22 g 132 g
Kuitua 2 g 15 g
Energiaa kJ 1 320 7918
Energiaa kcal 315 1892

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Makkara

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja paloittele makkara ja juurekset pieniksi suupaloiksi. Pese ja suikaloi purjo. Kuumenna öljy pannulla ja paista juureksia noin 25 minuuttia. Lisää makkara, purjo ja HP-kastike ja jatka paistamista noin 20 minuuttia, kunnes juurekset ovat kypsiä. Mausta.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5