Juuresletut

27.12.2016
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Juuresletut

Palsternakan pähkinäinen maku maustaa juuresohukaiset.

Ainekset

6 kappaletta
1 200 g palsternakkaa
2 200 g porkkanaa
3 100 g juuriselleriä
4 2 rkl öljyä
5 1 tl suolaa
6 1 tl timjamia
7 0,5 tl kurkumaa
8 3 kananmunaa
9 3 dl mantelijuomaa
10 1 dl grahamjauhoja
Paistamiseen
1 öljyä
Lisäksi
1 puolukkahilloa

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 15 g 88 g
Proteiinia 6 g 39 g
Rasvaa 13 g 78 g
Kuitua 4 g 23 g
Energiaa kJ 844 5064
Energiaa kcal 202 1210

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: puolukkahilloa

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Pääruoat, Edullinen
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja raasta hienoksi palsternakat, porkkanat ja juuriselleri. Paahda raastetta öljyssä pannulla mausteiden kanssa 5 minuuttia. Anna jäähtyä.

Sekoita munat, mantelijuoma ja jauhot. Sekoita joukkoon raaste.

Annostele taikinaa ohuelti kuumalle öljytylle paistinpannulle ja kallistele pannua, jotta taikina levittyy. Paista letut keskilämmöllä kullanruskeiksi. Tarjoa lisänä puolukkahilloa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5