Juureskompotti

27.11.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Juureskompotti

Ainekset

6 annosta
1 200 g porkkanaa
2 100 g lanttua
3 100 g palsternakkaa
4 1 punasipuli
5 1 rkl öljyä
6 2 dl valkoviiniä
7 0,5 dl tomusokeria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 10 g 61 g
Proteiinia 1 g 4 g
Rasvaa 2 g 15 g
Kuitua 2 g 12 g
Energiaa kJ 369 2214
Energiaa kcal 88 529

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja suikaloi porkkana, lanttu, palsternakka ja punasipuli. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota kasviksia hetki. Lisää sokeri ja hauduta noin 5 minuuttia. Lisää viini ja hauduta, kunnes kasvikset ovat hieman pehmenneet. Tarjoile kalarullien kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5