Juhlava persikkarahka

20.1.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Juhlava persikkarahka

Ainekset

4 annosta
1 1 prk (250 g) maitorahkaa
2 1 prk vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
3 1 prk (415 g) säilykepersikoita
4 150 g mantelimassaa
5 2 rkl sitruunamehua
6 0,5 dl sokeria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 51 g 205 g
Proteiinia 14 g 55 g
Rasvaa 10 g 41 g
Kuitua 2 g 6 g
Energiaa kJ 1 502 6008
Energiaa kcal 359 1436

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Jälkiruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valuta persikat ja kuutioi ne. Vaahdota vaniljakastike. Raasta mantelimassa. Sekoita rahkan joukkoon sitruunamehu, sokeri sekä mantelimassa, hedelmät ja vaahdotettu vaniljakastike. Siirrä ruoka jälkiruokamaljaan tai jaa annosmaljoihin.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5