Juhlava kuhakeitto

26.1.2016
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Juhlava kuhakeitto

Keitä maukas kalakeitto pakastekuhasta. Tilliöljy viimeistelee annoksen.

Ainekset

4 annosta
1 300 g pakastekuhafileitä
2 1 rkl voita
3 5 kiinteää perunaa
4 1 sipuli
5 5 dl kalalientä
6 4 maustepippuria
7 2 dl kermaa
8 1 dl maitoa
9 ripaus sahramia
10 suolaa
Tilliöljy
1 1 ruukku tilliä
2 tilkka sitruunamehua
3 ripaus suolaa
4 0,5 dl rypsiöljyä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 15 g 60 g
Proteiinia 16 g 62 g
Rasvaa 34 g 138 g
Kuitua 1 g 4 g
Energiaa kJ 1 801 7204
Energiaa kcal 430 1722

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Anna kalafileiden sulaa. Kuori ja paloittele perunat, suikaloi sipuli. Kuumenna kalaliemi kiehuvaksi, lisää pippurit. Keitä perunakuutiot ja sipuli kypsiksi. Pyöräytä tilliöljyn ainekset sileäksi sauvasekoittimella.
Lisää keittoon kerma ja maito, mausta suolalla ja sahramilla. Kuumenna voi pannulla. Paista kuhafileitä pari minuuttia puoleltaan, mausta kevyesti suolalla. Annostele keitto lautasille, nosta päälle kalafileet. Valuta päälle tilliöljyä.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: kala kalakeitto kuha
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5