Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Joulupöydän lohi

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

1 kg
Lohifileetä
2 tl
Suolaa
1/2 tl
Rouhittua valkopippuria
3 kpl
Punajuurta (n. 200g)
2 rkl
Öljyä
2 rkl
Hienonnettua tilliä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Nosta lohifilee voideltuun uunivuokaan nahka alaspäin. Mausta pinta suolalla ja rouhitulla valkopippurilla. Leikkaa kuoritut punajuuret raakoina ohuen ohuiksi viipaleiksi. Pyöräytä punajuuriviipaleet öljyn ja hienonnetun tillin kanssa sekaisin. Lado maustetut viipaleet lomittain lohifileen päälle. Paista 175 asteessa noin 25–30 minuuttia. Tarjoile kuorittujen, keitettyjen perunoiden kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 13.11.2005
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.