Joulun punainen glögi

27.11.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Joulun punainen glögi

Ainekset

4 annosta
1 5 dl laimennettua mustaherukkamehua
2 1 kanelitanko
3 5 kokonaista mausteneilikkaa
4 appelsiinin pesty kuori
5 1 pullo punaviiniä
6 1 rkl fariinirokeria
Lisäksi
1 rkl appelsiiniviipaleita tai
2 kuorittuja manteleita ja
3 rusinoita

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 24 g 96 g
Proteiinia 6 g 22 g
Rasvaa 10 g 38 g
Kuitua 3 g 11 g
Energiaa kJ 1 403 5612
Energiaa kcal 335 1341

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Helpot & nopeat
Ruokatyypit Juomat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pane kattilaan mehu ja mausteet. Keitä hiljaisella lämmöllä noin 10 minuutin ajan. Lisää punaviini ja sokeri ja kuumenna höyryäväksi. Siivilöi laseihin ja koristele lasit appelsiiniviipaleilla ja rusinoilla.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: glögi
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5