Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Joulun marinoitu hedelmäsalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Tarjoa jälkkärinä, välipalana, jogurtin tai joulupuuron lisänä.

Ainekset

2 kpl
Persimonia
1 kpl
Omena
2 kpl
Klementiiniä
1 kpl
Granaattiomenaa

Liemi

3 dl
Omenamehua
4 rkl
Hunajaa
2 kpl
Kanelitankoa
25 g
Inkivääriä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja paloittele inkivääri. Kiehauta liemen ainekset. Jäähdytä liemi. Pese hedelmät, pilko persimonit ja omena. Kuori ja paloittele klementiini. Pyöritä granaattiomenaa hetki voimakkaasti pöytää vasten, jotta siemenet irtoavat kuoresta. Halkaise granaattiomena ja leikkaa lohkoiksi kalvojen kohdilta. Irrota siemenet lohkoista suureen kulhoon. Lisää siemenien joukkoon muut hedelmät. Poista liemestä mausteet ja kaada liemi hedelmien päälle.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.11.2016
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

158

661

0,3 g

35,0 g

35,0 g

2,5 g

1,0 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Kanelitankoa,

25 g Inkivääriä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli