Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Joulun hedelmäsalaatti

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

3 kpl
Verigreippiä
4 kpl
Luumua
200 g
Vadelmia
Terttu tummia ja vaaleita viinirypäleitä

Mausteliemi

1 kpl
Kanelitanko
1/2 dl
Vettä
1 dl
Sokeria
1 kpl
Limetin mehu ja kuori

Piparkakkukastike

200 g
Maustamatonta tuorejuustoa
1 dl
Smetanaa
2 tl
Piparkakkumaustetta
1 tl
Vaniljasokeria
1 - 2 rkl
Sokeria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese limetti kuumalla vedellä ja raasta sen kuori. Kuori greippi. Viipaloi greippi ja luumut. Puolita viinirypäleet.

Kuumenna vesi. Lisää sokeri, limetin kuori ja kanelitanko. Kiehauta ja jäähdytä liemi. Kaada se viipaloitujen hedelmien päälle. Anna maustua pari tuntia kylmässä. Asettele lautaselle. Lisää vadelmat.

Sekoita tuorejuusto ja smetana. Lisää mausteet. Tarjoile hedelmien lisukkeena.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 7.12.2004
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.