Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Jouluinen rocky road -suklaa

timer-icon60 min  (josta 30 min aktiivista)
Fork and knife
5 Kappaletta
Fork and knife
5 Kappaletta
Tee itse jouluinen suklaa maustamalla valkosuklaa piparkakuilla, manteleilla ja karpaloilla. Paketoi kauniisti ja anna lahjaksi suklaanystävälle.

Ainekset

300 g
Valkosuklaata
6 kpl
Piparkakkua
3/4 dl
kuorittuja manteleita
3/4 dl
kaakaonibsejä
3/4 dl
kuivattuja karpaloita

Lisäksi

öljyä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sulata suklaa vesihauteessa. Rouhi piparkakut veitsellä pieniksi paloiksi.

300 g
Valkosuklaata
6 kpl
Piparkakkua
2

Sekoita suurin osa piparkakkurouheesta ja muista aineista suklaan joukkoon, jätä vähän koristeluun.

3/4 dl
kuivattuja karpaloita
3/4 dl
kaakaonibsejä
3/4 dl
kuorittuja manteleita
3

Öljyä leivinpaperi kevyesti ja levitä suklaaseos ohueksi kerrokseksi leivinpaperin päälle. Painele pintaan loput koristeluainekset. Anna levyn jähmettyä jääkaapissa ja riko sitten levyiksi tai paloiksi.

Miltä maistui?
Resepti:
Laura Kaapro
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 20.11.2017
|
Muokattu: 30.11.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

453

1894

29,2 g

14,2 g

37,4 g

32,0 g

4,0 g

8,8 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

öljyä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli