Jogurttipannacotta ja granaattiomenasalsa

22.12.2014
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Jogurttipannacotta ja granaattiomenasalsa

Tee pannacotta turkkilaisesta jogurtista! Granaattiomenasalsa tuo jälkiruokaan väriä ja makua.

Ainekset

4 annosta
1 3 liivatelehteä
2 2 dl kermaa
3 0,5 dl sokeria
4 2 tl vaniljasokeria
5 3 dl turkkilaista jogurttia
Lisäksi
1 1 granaattiomena
2 1 appelsiini
3 3 rkl siirappia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 42 g 167 g
Proteiinia 4 g 18 g
Rasvaa 24 g 97 g
Kuitua 3 g 13 g
Energiaa kJ 1 716 6866
Energiaa kcal 410 1641

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Jälkiruoat
Pääruoka-aine Maitotuotteet
Makuja maailmalta Italialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia. Kiehauta kerma. Ota syrjään. Lisää sokeri ja liuota joukkoon puristetut liivatelehdet. Sekoita joukkoon vaniljasokeri ja jogurtti. Jaa seos tarjoilulaseihin ja peitä kelmulla. Nosta viileään hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli. Halkaise granaattiomena ja leikkaa lohkoiksi kalvojen kohdilta. Irrota siemenet lohkoista suuren kulhon päällä. Leikkaa appelsiini kalvottomiksi viipaleiksi. Lohko viipaleet ja sekoita siirapin kanssa. Lusikoi hedelmäseosta pannacottan pinnalle.

Video

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5