Jauhelihavokki

22.11.2011
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Jauhelihavokki

Ainekset

4 annosta
1 400 g jauhelihaa
2 1 rkl seesamiöljyä
3 0,25 purjoa
4 2 rkl raastettua inkivääriä
5 1 punainen paprika
6 200 g pakasteparsakaalia
7 3 rkl hienonnettuja cashewpähkinöitä
8 1 rkl soijaa
9 1 rkl limetinmehua
Lisäksi
1 nuudeleita

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 5 g 20 g
Proteiinia 22 g 88 g
Rasvaa 24 g 95 g
Kuitua 2 g 10 g
Energiaa kJ 1 345 5380
Energiaa kcal 322 1286

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paahda pannulla jauheliha seesamiöljyssä. Halkaise purjo, huuhtele hyvin ja viipaloi ohuiksi suikaleiksi. Paloittele paprika. Lisää purjo, inkivääri ja paprika pannulle. Sulata parsakaali joko kiehuvassa vesitilkassa tai mikrossa miedolla lämmöllä ja valuta vesi pois. Lisää pannulle pähkinöiden kanssa.Paista seosta käännellen vielä muutama minuutti ja mausta soijalla ja limetinmehulla. Tarjoile keitettyjen nuudeleiden kanssa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: parsakaali vokki wokki
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5